Skip to content

TÁJÉKOZTATÓ a Csattogó-völgyi Szabadidős Központ szálláshelyein alkalmazandó védelmi intézkedésekről

Kedves Vendégeink! A Magyarország Kormánya által meghozott, jelenleg hatályos védelmi intézkedésekre tekintettel, tisztelettel tájékoztatjuk Önöket a szálláshelyeinken érvényes szabályokról:

 1. Szálláshelyeinket jelenleg a koronavírus ellen védett személyek, és a felügyeletük alá tartozó, 18. életévüket be nem töltött személyek vehetik igénybe. Kérjük, hogy ezen feltételt a szálláshely foglalásakor vegyék figyelembe. A fenti rendelkezés nem vonatkozik a szálláshelyen az üzleti, gazdasági, továbbá oktatási tevékenység céljából érkező személyekre, valamint a Magyar Honvédség, illetve a rendvédelmi szervek állományába tartozó, szolgálati feladatok ellátása érdekében elhelyezett személyekre, továbbá a kirendelt egészségügyi dolgozók tartózkodására.
 2. A koronavírus elleni védettség igazolására kizárólag a 60/2021. (II. 12.) Korm. rendeletben meghatározott, érvényes védettségi igazolvány, illetve applikáció alkalmas.
 3. A koronavírus elleni védettség igazolása a 18. életévüket betöltött személyek esetében védettségi igazolvány bemutatásával történik, a védettség tényének ellenőrzése pedig a szálláshely-látogatóhely üzemeltetőjének, mint szolgáltatónak kötelező feladata. Ezért kérjük, hogy a szálláshely elfoglalásakor mutassák fel a védettségi igazolványukat, valamint a védettségi igazolványon feltüntetett személyazonosság /életkor igazolására alkalmas hatósági igazolványt (pl. személyazonosító igazolvány, útlevél, vezetői engedély, diákigazolvány).
 4. A 6-18. életév között az életkort személyazonosító igazolvánnyal, útlevéllel, vezetői engedéllyel, vagy diákigazolvánnyal lehet igazolni. A 18. életévét be nem töltött személy életkorának ellenőrzése akkor mellőzhető, ha a kiskorúság ténye nyilvánvaló.
 5. A szálláshely elfoglalásakor felmutatandó okmányokon lévő adatok megismerésén kívül az adatok semmilyen módon és formában nem kerülnek rögzítésre!
 6. Felhívjuk vendégeink figyelmét, hogy a szálláshelyre történő belépést, a szolgáltatás igénybevételét kötelezően meg kell tagadnunk attól a személytől, aki a koronavírus elleni védettségét vagy az életkorát megfelelően nem tudja igazolni. A belépést, a szolgáltatás igénybevételét akkor is meg kell tagadnunk, ha a védettségi igazolvány érvényessége lejárt.
 7. Szálláshelyeinken az ellenkező intézkedésig zenés, táncos rendezvény nem tartható. Családi esemény vagy magánrendezvény a koronavírus ellen védett személyek, és a felügyeletük alá tartozó, 18. életévüket be nem töltött személyek részvételével abban az esetben szervezhető, illetve tartható, ha azon az egy időben jelenlévők száma nem haladja meg a tíz főt.
 8. Szálláshelyeinken a koronavírus ellen védett személyek és a felügyeletük alatt lévő kiskorúak saját felelősségükre maguk döntik el, hogy leveszik-e a maszkot, de a maszk viselésére nem kötelesek!
 9. Szálláshelyeinken a védettségi igazolvánnyal rendelkező munkatársaink maguk döntik el, hogy viselnek-e maszkot. A védettséget nem szerzett dolgozók a szállásvendégek által látogatható területeken és helyszíneken kötelesek maszkot viselni.

A kötelező védelmi intézkedések betartásához megértésüket és együttműködésüket köszönjük! Bízunk benne, hogy szálláshelyünkről-látogatóhelyünkről élményekkel gazdagodva távoznak. Visszavárjuk Önöket!

Verőce Tours Kft [Tájékoztatónk a 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendeleten, a 104/2021. (III. 5.) Korm. rendeleten, valamint a 194/2021. (IV. 26.) Korm. rendeleten alapul.]


Gyakran ismételt kérdések

Hány órától lehet átvenni a befoglalt szálláshelyeket?
A szálláshelyeket érkezés napján hivatalosan 14:00-kor tudjuk átadni, és távozás napján 10:00-kor pedig átvesszük azokat a vendégtől.

Szükséges-e bejelentkeznem a Recepción?
Igen; mind szállóvendégek esetén, mind területre érkező csoport esetén kérjük a hivatalos bejelentkezést a Recepció épületében. A terület használata csak ezt követően lehetséges! Illetve, az étkezésekre jogosító jegyeket is ekkor adjuk át vendégeinknek.

Milyen programok vehetők igénybe szállóvendégek részére a területen?
A 6 hektáros területen sportpályák (foci, kézi, kosár, strandröplabda), ping-pong asztalok, tűzrakóhelyek, grillterasz, rendezvényterasz, pihenő-esőházak állnak rendelkezésre, melyeket szállóvendégeink ingyenesen vehetnek igénybe. Emellett költségtérítéses szolgáltatásaink is vannak: Medence, és Teniszpálya, melyekhez előzetes időpont-egyeztetés szükséges.
Ezen kívül profi programadót is tudunk ajánlani, aki a területen minden korosztály számára szórakoztató, élvezetes és hasznos programokkal is tud szolgálni; az elérhetőséget kérje tőlünk e-mailben vagy telefonon!

Kismaros, vagy Verőce felől érkezzek a Csattogó-völgybe?
A völgy gyalogosan bármelyik irányból jól megközelíthető; mindkét település vasútállomásától kb. 20 perc sétányira vagyunk, részben erdei úton.
Előzetes egyeztetéssel csomagszállításra is van lehetőség.
Gépjárművel kizárólag Verőce felől érdemes jönni. Magas busszal az M2 irányából, Katalinpuszta-Szendehely-Verőce útvonalon haladjanak!

Hány órától van a reggeli / ebéd / vacsora?
Az étkezések hivatalosan a következő idősávokban állnak rendelkezésre:
Reggeli 7:00 – 9:00
Ebéd 12:00 – 14:00
Vacsora 17:00 – 19:00
Ettől eltérő igény esetén kérjük elképzelését előre egyeztetni!

Mi lesz a vacsora két hét múlva, pénteken?
Konyhánk a tervezett menüt leghamarabb egy hétre előre küldi meg nekünk, így sajnos nem tudunk előre információval szolgálni ezzel kapcsolatban. Ugyanakkor – a már kiajánlott étlap esetében is – a konyha a változtatás jogát fenntartja.

Lehet horgászni is?
A Horgásztó az Üdülőházaktól függetlenül működik, így annak üzemeltetőjével érdemes egyeztetni a szabályokról, feltételekről, és költségekről.
Az üzemeltető elérhetősége: 0630/2650303

Mikor érkezhetek, és meddig maradhatok a területen?
A szobák hivatalos átadási ideje 14:00 óra, de előzetes egyeztetéssel már korábban is lehet érkezni a területre.
A távozás napján 10:00-kor átvesszük a szobákat, de a területen térítésmentesen a megrendelt ellátástól függően tovább tartózkodhatnak vendégeink: reggelit igénylők 12:00-ig, ebéddel távozók pedig 14:00-ig.

Mennyi időre szól a napijegy a Medencében?
Szállóvendégeink mindegyikét szeretnénk fürdőzési lehetőséghez juttatni, így sávos rendszerben, a csoportokkal egyeztetve kapnak helyet a fürdőzők.
Ára: 1000,- Ft/gyermek és 1200,- Ft/felnőtt

Ha nem alszom a Csattogó-völgyben, akkor milyen szolgáltatásokat tudok igénybe venni?
Nem szállóvendégek részére a területen tartózkodás kizárólag előzetes bejelentkezéssel lehetséges, részükre területhasználati díjat számolunk fel.
A nem-fizetős sportpályákat használni (foci, kézi, kosár, strandröplabda), tűzrakóhelyet igényelni, vagy előre megrendelve étkezni is lehet.
Medencénk azonban kizárólag szállóvendégek részére áll rendelkezésre. Közösségi épületünk nem szállóvendégek részére térítés ellenében vehető igénybe.

Mik a lemondási feltételek?
Az összlétszámot a megrendelt létszámhoz képest kötbérmentesen csak három, azaz 3% erejéig lehet csökkenteni.
A megrendelt szolgáltatások az igénybevételt 30 nappal megelőzően, az előleg befizetése után kötbérmentesen lemondhatók; az előleget nem áll módunkban visszafizetni.

 1. és 21. nap közötti lemondás esetén a kötbér a részvételi díj 10%-a.
 2. és 15. nap közötti lemondás esetén a kötbér a részvételi díj 70%-a.
  14 napon belüli lemondás esetén a teljes részvételi díjjal megegyező összegű kötbér fizetendő.
  Betegség miatti lemondás esetén a következő szabályok érvényesek:
  Kórházi ellátás esetén a teljes befizetett részvételi díjat visszatérítjük.
  Egyéb orvosi igazolással (ambuláns beteg) a befizetett részvételi díj előleggel csökkentett részét térítjük vissza.
  A megrendelések lemondását, illetve módosítását csak írásos formában vesszük figyelembe (fax, levél, e-mail).

Tudok-e szalonnát sütni a területen?
9 db tűzrakóhelyünk, kemencés rendezvényteraszunk, vagy grill-teraszunk előzetes egyeztetés után vendégeink részére rendelkezésre áll. Bográcsozáshoz szükséges eszközök kölcsönözhetők. (A házak közötti tűzgyújtás és nyílt láng használata tilos!)

Van-e közösségi tér, ahol rossz idő esetén foglalkozásokat, programokat tarthatunk?
Területünkön 120 négyzetméteres Közösségi épülettel készültünk fel a rossz időre, amelyet előzetes foglalással lehet igénybe venni. Szállóvendégeink térítésmentesen vehetik igénybe reggel 8 órától este 20 óráig. Megrendeléskor a megfelelő rovatban kérjük jelezni ha igényt tartanak az épületre vagy annak egy részére. A megrendelés véglegesítésekor azonban pontosan kell megadni a használati igényt, mert a területen ugyanezen időpontban található másik vendég is igényt tarthat erre a helyiségre. Közösségi épületünk nem szállóvendégek részére térítés ellenében vehető igénybe. Az épület három kisebb teremre szeparálható, amely azonban nem hangszigetelt – ezt minden esetben kérjük figyelembe venni! A Közösségi épület konvektoros gáz fűtéssel fűthető igény esetén, azonban ezt csak külön térítés ellenében biztosítjuk.
Ezen az épületen kívül a nyári időszakban vagy jó idő esetén, a területen kívüli, erdőben kialakított két darab fedett, szabadtéri „tanteremmel” is rendelkezünk, amely kellemes körülményt biztosít a különböző foglalkozásokhoz.

Ha csoporttal, és 14:00 óra előtt érkezem, a csomagjainkat be tudjuk tenni valahová a szobák átvételéig?
Korábbi érkezés esetén a csomagokat az esetleg már átadásra előkészített szobákba vagy egy külön helyiségbe el tudjuk helyezni átmenetileg.

Van büfé, vagy egyéb hely, ahol apróságokat vásárolhatunk?
A Csattogó-völgyben van büfé, de nyivatartása szezonális, májustól-szeptember végéig tart nyitva rendeltetésszerűen. Amennyiben ezen időszakon kívüli itt tartózkodása alatt szeretne büfé biztosítást, jelezze kollégáinknak..

Milyen messze van a faluközpont?
A Csattogó-völgy Kismaros és Verőce között helyezkedik el; mindkét település központja kb. 20 perc sétára található.

Mivel tudok fizetni a Csattogó-völgyben?
Az igénybe vett szolgáltatásokat készpénzben, utólagos 8 napos átutalási határidővel, vagy OTP Szép Kártyával lehet kifizetni.
Bankkártyás fizetésre sajnos nincs lehetőség.

Egész évben nyitva vannak? Fűtött szálláshelyekkel rendelkeznek?
Szálláshelyeink egy része (98 férőhely) szigetelt, fűthető, így ezekkel egész évben várjuk vendégeinket. A fűtési idény (így a fűtési költséggel emelt ár) október 15-től – április 15-ig tervezett. Amennyiben ettől eltérő időpontban igényelnek fűtést, azt külön térítés ellenében tudjuk biztosítani.