Esküvők, családi rendezvények, fesztiválok

Kedves Jegyespár!


Gratulálunk elhatározásukhoz, amely szerint hivatalosan is összekötik életüket! Köszönjük, hogy helyszínként a Csattogó-völgyi Üdülőházakra gondoltak, és bízunk abban, hogy mi kísérhetjük szolgáltatásainkkal ezt a nagy eseményt.


Egy esküvő alkalmával, amely két ember egyik legfontosabb és leggyönyörűbb pillanata, mindennek tökéletesnek kell lennie. Számtalan esküvőnyi tapasztalattal mi arra törekszünk, hogy a legjobb tudásunk szerint tegyük feledhetetlenné a nagy napot!

Éttermünkben 70-80 fős lakodalmak könnyedén rendezhetőek, de az épület előtti fedett teraszon asztalokat elhelyezve (nyilván kedvező időjárás mellett) akár
120-140 fős násznép is elfér, szállást is tudunk biztosítani, a völgy pedig gyönyörű hátteret ad egy új élet első napjához!


Szeretettel várjuk Önöket egy személyes látogatásra, amely során megtekinthetik a helyszínt, elképzeléseik megismerése alapján pedig összeállítjuk személyre szóló ajánlatunkat életük egyik legfontosabb eseményére!

Bővebb információkért és egyéni árajánlatkéréshez keressenek bennünket elérhetőségeinken:  06 (30) 329 8294 

e-mail: info@csattogovolgy.hu; vagy üzenetküldéshez kattintsanak ide.


Családi rendezvények szervezői is bátran kereshetnek minket; születésnapok, névnapok, évfordulók vendégei mind jöhetnek, és a kicsik is szabadon szaladgálhatnak nálunk!

Céges rendezvények, csapatépítő programok, nagyobb összejövetelek, fesztiválok
rendezésére is lehetőség van; árajánlat kéréséhez ide kattintson!szállástípusok Autós kemping
esemény naptár
erdei iskola
szabadidõ, sport, horgászat
táborok, diákrendezvények
fesztiválok, esküvõk, családi rendezvények
zarándokoknak
látnivalók Kismaros környékén
képek a Csattogó-völgyrõl
térkép
Minden jog fenntartva © 2010

 
csattogo-völgyi üdülőházak